Ett kärt återseende – en helg i Göteborg

Som ni kanske minns så tog familjen Eriksson sitt pick och pack och drog till framsidan (eller hur var det nu?) i onsdags. I söndags kom vi hem trötta men oj så nöjda. Efter enbart positiva besked efter diverse tester och undersökningar hos de underbara människorna på Drottning Silvias barnsjukhus så drog vi på fredag eftermiddag till Universeum.

Då hotellet vi bodde på, Clarion Collection Hotell Odin, har halvpension så var det så himla skönt att bara strosa hem genom stan och äta där för att sen hänga lite på rummet innan sovdags. Det gjorde vi faktiskt alla dagarna förutom att vi på lördagen åt ute på stan.

På lördag var det äntligen dags för det som Astrid väntat på sen mars. Ett besök på Liseberg. Min tanke var att en helg i mitten av september skulle kunna vara ett toppen tillfälle att gå på Liseberg, inte så mycket folk och så. Ack så fel jag hade. Högsommarvärme i kombination med att det var näst sista öppna helgen gjorde att det var helt galet. Jag och A köpte varsitt litet åkband, så att vi skulle kunna åka alla barnkaruseller utan att behöva fundera. Efter 4 timmar hade vo fortfarande inte lyckats åka tillräckligt för att det skulle löna sig med åkband jämfört med biljetter. Vi kämpade i några köer till så att det gick precis jämt upp. Pust, 40 minuters väntetid som kortast på barnkarusellerna, 1 timme och 50 minuters väntetid på Helix såg jag när jag gick förbi där.

Trots detta så hade vi såklart en underbar dag. Det nya Kaninlandet som man satsat helhjärtat på är verkligen värd högsta betyg. Förutom att alla karuseller är lämpligt ihopsamlade så finns det även ett mysigt lekland som är kullarna där kaninerna bor samt bra med toaletter och ett mysigt amningsrum (det fanns även tidigare). Plus de butiker såklart som lockar barnen med ballonger och gosedjur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *