En helg med pyssel och ösregn

Helgen som var bjöd både på försommarsmak och regnrusk.

Lördagen var helt underbar och vi var ute först en sväng på förmiddagen innan jag och Astrid for och köpte lite sten samt till Valbo och hämtade min nummerlapp till vårruset. Sedan var vi ute hela eftermiddagen också. Efter att vi ätit grillad korv till middag, ute såklart, så ledsnade Nils märkte man så vi gick in medan Astrid och David tog en promenad ner till hamnen istället.

Det blev inte så mycket gjort ute som jag hade hoppats på, som vanligt. Men vi kom långt med att göra i ordning en lite plattform för vårt lilla växthus där det i sommar ska växa gurka, tomat och majs. Något mer blev det tyvärr inte så är det någon som har någon rolig planta att dela med sig så var så god, plats finns hos oss tror jag.

wpid-wp-1432107769730.jpeg
Astrid på äventyr, tyvärr blev färg och ljus lite sådär med mobilkameran i det starka solljuset.

Efter en dag ut på lördagen så blev det en heldag inne för mig och barnen. David hade sån tur att han var ute och röjde med röjsåg, på områdets städdag, i hällande ösregn. Det bara ångade om honom när han kom in för att dricka vatten.

En riktigt slödag helt enkelt. Dock blir en sån dag såååååå lång tycker jag. Nu får vi se vad veckan bjuder på. Jag ska i alla fall jobba på måndag och fredag även denna vecka.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *