En underbar förlängd helg

Idag, som är en måndag, har jag och Astrid varit lediga due to planeringsdag på dagis. Jag tog chansen och har gjort det här till en riktigt härlig och Astridcentrerad dag. Vi tog det lugnt imorse och mös för fullt med tänd brasa, smörgås och några böcker. Jag smsade Marinah och fick med dom till Forellen, våran gamla öppna förskola. Det var riktigt mysigt. Väl hemma blev det vilstund, lite käk och sedan gjorde vi trolldeg tillsammans som Astrid bakade med medans jag lagade mat. Däremellan tog vi lite soffmyspauser och en hel del snurrpauser. Hur härligt som helst!

image

Helgen som gått har det varit oavbrutet fullt hus här. Direkt efter frukosten i lördags kom stockholmsfamiljen, Sara, Vincent och Johan. Strax efter att dom åkt kom gänget som skulle sova kvar, Mattias, Linda och Freja. Astrid älskade såklart att ha en stor tjej att leka med. Hela lördagefterniddag/kväll, och söndagsförmiddag så var det full fart på alla växlar. Men det var hur roligt som helst att ha dem här.

Strax efter att dom hade åkt så var det dags för ett fotouppdrag. En familj som David känner fick äran att inviga studion i uterummet. Full fart under eftermiddagen med barn och hundar och ropande, lockande föräldrar. Vi däckade i soffan alla tre när dom åkt.

Imorgon kör veckan igång. Imorgon är jag i Söderhamn sen är jag i Stockholm onsdag-fredag. Två nätter borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *