Om du verkligen inte vill missa något

Om du är av den nyfikna sorten så finns det ju gott om möjligheter att följa mitt liv. Till exempel så kan du fortsätta följa bloggen såklart, vilket jag tar för givet att du redan gör om du läser detta.

Förutom det så finns jag såklart på Instagram, det flödet ser du även här till höger tillsammans med en knapp med ett erbjudande att följa mig, varsågod och tryck. Jag raggar alltså upp dig helt oblygt och hoppas att du vill bli min följare.

Bloggen finns även på facebook, här händer inte så hemskt mycket för tillfället förutom att alla inlägg annonseras här. Men en vacker dag lägger jag upp en bild där som inte finns någon annanstan. Tex kan man se mig sitta i bara strumplästen drickandes ljummen cider i en park i Stockholm, en bild som bara finns på Tuffjanna.se:s facebook.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *