En helg fylld med kalas

Familjens underbara farmor fyllde i slutet av förra veckan hela 60 år. Detta skulle såklart firas som sig bör. Fredagskvällen gick åt till de sista förberedelserna men vi hann ända slappa och ha lite mysigt och roligt.

På lördagen var det stort kalas med massor av gäster, god soppa, gelehallontårta och alldeles för mycket godis. Huset fylldes snabbt av tulpaner så vi hade turen att få med oss en bukett hem faktiskt för att inte de bara skulle förgås och smälta in bland alla andra blommor.

Jag tror att 60-åringen var väldigt nöjd med dagen och ännu nöjdare med hela helgen efter att vi avslutade på söndagen med att åka släde bakom Satsilver, ut i skogen och grilla korv. Barnen lekte sig svettiga och vi mumsade i oss korv, bullar och varm choklad innan vi åkte tillbaka och skildes åt nöjda och trötta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *