Fyradagarsvecka x 2

Tyvärr inte för mig själv utan för Astrid. För att ens få med henne det minsta på noterna i morse så räknade vi på fingrarna att hon ska vara hos Petra/Helena en dag mindre den här veckan än i vanliga fall. På fredag är det planeringsdag så David och Astrid får en dag hemma själva.

Nästa vecka kommer farmor och myser på måndag med A så att hon även nästa vecka har bara fyra dagar samt att det ju då blir fyra dagars ledigt i helgen. Efter det är det bara två veckor till jag går hem från jobbet och då kommer vi först vara ledig bara vi två tills bebis kommer och då blir vi ju hela familjen i minst ett par veckor hoppas jag. Dit längtar vi alla tre kan jag säga, kanske av lite olika anledningar. Även om A längtar efter lilla bebis så tror jag att hon längtar mer efter att vara ledig.

Själv ser jag fram emot en helt vanlig vecka fast med lite kortare arbetstid. Jag har gått ner i tid till 75% sedan förra måndagen vilket har gjort att jag kunnat släppa stressen ytterligare lite till. Astrid är glad över att jag både lämnar och hämtar varje dag även om det i nuvarande mammiga situation kanske inte är det bästa men det är himla mysigt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *