Semester igen + semestertorka

Den här veckan har jag spenderat arbetandes igen. För att sträcka ut Astrids ledighet ännu lite mer så har vi haft en varsin vecka då vi varit själva med henne. Även om min till slut bara blev 2,5 dag vilket vi är glada för. En sådan vecka har alltså varit den här.

Man märkte stor skillnad på rutiner och dylikt bara för att en av oss gick tillbaka till arbetet. Astrids mattider blir stabilare, så även sovtider. Dock gör det inget avtryck på humöret vilket vi trodde då vi skyllt alla utbrott på sömn- eller matbrist, men så var inte fallet tydligen.

Det som är lite lustigt när man är på semester är att det egentligen finns mer att skriva om, om man jämför med en vanlig vardagsvecka. Men just på grund av detta så blir det färre inlägg än vanligt. Trist men sant. Man kan ju inte så gärna heller hålla på att skriva en hel veckas inlägg i ett enda, då skulle ingen orka läsa. Nåja jag tänker inte be om ursäkt eller ge några löften om att bättre mig.

Idag åker A och D tåg till Söderhamn där vi tänker hänga i helgen, på tisdag åker vi till Stockholm, veckan efter det till Åland. När vi ska måla klart huset? Ja det vette gudarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *