Kortvecka x2 – nedräkningen har börjat

Att bli vuxen för mig har bland annat inneburit semesterlängtan så stark att vissa dagar kan man knappt tänka på annat. Tidigare i livet har sommaren ofta inneburit mer och jobbigare jobb än under resten av året så när jag började på Skatten och helt plötsligt stod med flera veckors betald semester per år så var det en helt ny värld som öppnades.

Från kanske oktober så börjar nedräkningen i månader. Men från maj så kan man verkligen sen en ljusning. Nedräkningen för tillfället låter som följande: Den här och nästa vecka är fyra-dagars veckor, sedan följder 3 vanliga veckor följt av ännu en 4-dagars vecka i och med nationaldagen. Efter ännu en vanlig vecka är det midsommar = kortvecka igen. Efter en helt vanlig arbetsvecka är det sedan seeeeeeeemsteeeeeer!!! Visserligen ska jag jobba vecka 29 så jag är ledig två, jobbar en och sen ledig fyra men det gör inget. 5 veckor helt lediga tillsammans hela familjen. Åh vad jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *