Här rustas för fest!

Min första vecka på jobbet kan man nästan säger är en fyra dagars-vecka. Imorgon är kontoret stängt och istället samlas hela Lantmäteriet på olika ställen i stan för konferens och utbildning. Min division kommer hålla till på gasklockorna för att sedan stråla samman med resten av de 2000 människorna för en eftermiddag med föreläsningar på temat medarbetarskap på högskolan. På kvällen är det partaj här på huvudkontoret.

Jag tycker man redan nu kan känna att stämningen är lite festlig och det skämtas om vilka dansmoves man ska köra om man har som mål att 75% av hela LM ska känna till vem man är på måndag och liknande. Skoj!

Planen framför entrén är numer ett stort tält vilket förändrat min utsikt något idag och förmodligen i början av nästa vecka. Det gör inget, det är ju bara roligt!

 
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *