Vitry Dissolvant Magic Touch

Nu kan jag inte ens ge cred till bloggerskan där jag fick tipset om den här (än så länge) mirakulösa produkten för jag kommer inte ihåg var jag läste det. Jag misstänker life of lisa.

När man tröttnat på det halvtaskigt sittande nagellacket och man drar sig för att ta bort det så är Vitry Nailcare Dissolvant Magic Touch svaret. Inga mer bomullstussar som kladdar färg runt hela nageln och fingret med nån stark lösning som luktar fan själv.

Du stoppar helt sonika ner fingret i skumgummit, eller vad det nu är, och vrider ett par varv. Voila, borta! Nu senast tog jag bort ett metalliclack som ALLTID lämnat spår vid raditionell lackborttagning. Inte ett spår kvar! På nåt finger fick jag stoppa ner igen för att få bort de sista två tre glitterkornen.

Det luktar lite starkt precis när man öppnar locket men det dunstar på en gång och efterlämnar en angenäm doft.

Jag köpte den på eleven.se för 79 kronor. Hur det funkar vet jag exakt inte och det ska bli intressant att se hur länge den räcker. Jag gissar att jag återkommer med detta.

image

 

En kommentar till “Vitry Dissolvant Magic Touch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *