En fredag utöver det vanliga – jullooooooov!

En fredag som den här borde det vara varje vecka. Fredagen innan långledighet liksom. Två dagar är visst skönt att vara ledig som i vanliga fall. Men när man med vissa undantag blir ledig i över två veckor, ja då är det bara att njuta. Jag är faktiskt inte helt ledig utan jobbar både måndag och fredag men eftersom Astrid är ledig och inte ska iväg så känns det ändå som att man är ledig.

Ikväll kommer mamma som stannar ända till annandagen, vilket jag tror är första dagen hon ens KAN ta sig hem, det gör då inget för mig och Astrid det är jag helt säker på. Vad Davids stackars öron säger? Ja det får ni fråga honom. Hur som helst blir det nog mycket julfix och trix inför tisdag. Jag fick en smärre chock när jag sneglade på parkeringsbiljetten imorse och såg att det tydligen är 20 december redan. Mycket att fixa i sista minuten men med mormor hemma så går ingen nöd på barnet och vi får fixa och hålla på bäst vi vill.

Vi firar i Hillevik lika som förra året med våra närmaste familjer, åtminstone nästan alla. Det vi lärde oss av förra året är att äta lunch mitt på dagen. Sen kör vi Kalle, julklappar för att sist äta julbord. Förutom att vi glömde av att peta i oss något förra året så var det ett toppenupplägg för alla tror jag. I år har jag dessutom tagit vår julafton ut i cyberspace och har startat en ”Jul i Hillevik”-grupp för att alla inblandade på ett superenkelt sätt ska kunna se vad jag (arbetsledaren?) har tänkt att var och en ska ta med sig/fixa. Smart tycker jag, lite väl modernt och kontrolligt tyckte många på jobbet. Vem bryr sig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *