Danföredan

Idag kom så den efterlängtade dagen, nästan lika efterlängtad från min sida som morgondagen. Idag är dagen då man har som mysigast hemma tycker jag.

Listan på vad som ska göras ikväll och vad som ska göras imorgon på förmiddagen ligger förberedd hemma. Med en lista så behöver inte någon fundera på vad mer som ska göras utan det är bara att kolla listan och göra’t. Detta gör även att jag slipper hålla allt i huvudet och gå omkring och vara irriterad att ingen fattar vad som ska göras, ska det vara så svårt att läsa tankar?

I lördags morse hade jag och D förberett oss för att åka och julhandla. Vi steg upp tidigt och nästintill hängde på låset på vår närmsta storköp Willys. 40 minuter senare var vi klara och efter en sväng på Rusta som ligger precis bredvid så var vi på väg hem igen. Jag hade budgeterat med i stort sett hela dagen så helgen fick helt plötsligt ett tidsöverskott på cirka 6 timmar, I like! Ändå hade jag när vi gick och la oss igår en hel bunt av mål som ja hade hoppats skulle vara avklarade kvar. Men det gör inget för hela kvällen idag är kvar.

Ska ni ha uppesittarkväll ikväll? Jag tror min kära mor var lite sugen så kanske det blir bingolotto-premiär i det Erikssonska palatset ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *