Härliga fredag

Idag har sommaren varit på besök. Jag och barnen (plural hihi) gjorde premiär på öppna förskolan tillsammans. Det gick överlag bra men för Nils blev det nog lite mycket för han åt knappt på hela dagen innan vi kom hem vid tretiden.

Efter öppnis så följde vi med en ny bekantskap hem. Astrid och äldsta barnet Tove gick på förskolan tillsammans, sen även gympa och simskola. Mamma Malin jobbar men min systeryster och pappa Tommy jobbar på samma ställe som David. En drös sammanträffanden som idag gjorde att vi hängde med dom hem på lite lek och lunch. Mysigt och roligt och något som åtminstone jag och Astrid vill göra om. Nästa gång Hillevik.

image
Idag har det varit syskonmys på hög nivå. Nils trivs hos syrran och blir alltid lugn hos henne.

2 reaktioner till “Härliga fredag”

  1. Men vad kul! Vänner som bjuder på lek och lunch kan man inte få för många av när man är föräldraledig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *