Härliga söndag

I två dagar har Astrid sett fram emot den härndagen. Dagen då vi skulle köpa en gungställning med rutschkana, eller en lekplats till gården som Astrid säger.

Vi började på K-rauta då vi spanat på hemsidan att det kanske skulle kunna finnas något vi sökte där. Det skulle det också ha gjort men tyvärr slutsåld. Paniken kom krypande, har man lovat en treåring så är det bäst man hållet det. Detta resulterade i ett redigt hemmabygge istället. Idag blev gungställningen klar medan vi får vänta till veckan på rutschkanan.

En ytterst lycklig tjej spenderade resten av kvällen svingandes fram och tillbaka. Jag och David passade på att fixa lite annat ute under tiden. En sen lunch ute i solen och ett mer än godkänt dagsverke gör den här söndagen mer än väl godkänd. Att sedan få ha mitt största älskade barn i famnen tills hon somnade stoppar in den här dagen inett av dom där speciella minnesfacken man har.

image

En kommentar till “Härliga söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *