Loppi blogbag – testdags

Som ni vet så är jag en Buzzador och brukar då och då testa lite olika saker och göra min plikt som konsument att sprida vad jag tycker och tänker om produkten. Detta är som bloggare både på gott och ont såklart. Det kanske inte är så rolig läsning om det inte är något som man som läsare är intresserad av. MEN det är roligt att så länge man är en liten blogg vara en del i konsumentkedjan och att få testa både nya och nygamla produkter är roligt.

Hur som helst, med det sagt så har jag nu även fått chansen att få prova en Loppi blogbag. I dessa lådor kommer det lite mer olika produkter och kravet på återkoppling är lite lättare än hos Buzzador.

Vi hämtade lådan, som går under namnet Vårpepp, igår och öppnade denna bilen direkt, att hämta paket är alltid spännande tycker både jag och Astrid.

Här är innehållet väldigt stylist presenterat och taget med mobilkameran (som vanligt). Recensioner av utvalda produkter kommer de närmsta dagarna.

 

wpid-20150424_074628.jpg

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar. En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. 

Yves Rocher Hydra Vegetal. Innovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud.

Edet Ultra Soft. Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud.

RFSU Easy Shavin´ är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin’ är genomskinlig och löddrar inte – för att du ska se var du rakar dig. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen.

RFSU Nice n’ cool motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskilt anpassad för intimrakning, med milda ingredienser för känslig hud.

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs Riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta. 

DVD Pingvinerna. Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar. Release 27 april. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *