Testat – Friggs riskakor och Edet toapapper

wpid-wp-1429874025082.jpeg

De nya tunna riskakorna gillar jag riktigt mycket. Jag har tidigare smakat chiafrön och havssalt och den är absolut ätvärd, lite smör och ost på så är.det svårt att sluta.

Jag kände likadant med smaken Hampafrö och Svartpeppar faktiskt. Något ojämna i smaken dock för vissa jag ätit var det riktigt bra sting i medan vissa inte smakade något alls.

Den andra däremot Linfrö och Rosmarin. Nej tack säger jag på den och tog med den till öppna förskolan istället. Där gjorde den succé faktiskt. Gillar du rosmarin så är detta kex något för dig. Faktiskt ganska mycket örtsmak för att vara en riskaka tyckte man på öppnis.  Själv känner jag bara smaken av rengöringsmedel typ, blä.

Toapappret då? Edet Ultra Soft. Jag älskar texten i beskrivningen. Ett toapapper som skämmer bort din hud. Underbart formulerat för något som man använder på huden där solen inte skiner.

Men visst.  Pappret gör jobbet galant. Många extra mjuka papper kan vara lite glatta och inte göra riktigt rent om man uttrycker sig så. Sen kan man ju diskutera det där med blekning av papper och vad dom gjort med det för att det ska vara så mjukt. Men det är inte en diskussion jag för just nu just här.

Texten nedan är den som kom som information om innehållet i Loppi blogbag Vårpepp.

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs Riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta. Linfrö används traditionellt för sina positiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämnen, framför allt omättade fetter men också kostfibrer, protein och mineraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror, inklusive alla essentiella, och är följaktligen en bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror. 

Edet Ultra Soft. Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behöver du inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *