Dove Deeply Nourishing duschcréme Buzzning

Som flera av er redan vet så är jag en Buzzador. Jag har nu fått chansen att prova en Dove duschcreme. Vi har ganska ofta Dove hemma för jag gillar doften och känslan så det passar bra att få prova en vi inte haft tidigare.

Dove Deeply Nourishing duschcréme är enligt Dove själva en duschcreme för alla. Den innehåller en unik blandning av återfuktande ämnen som innehåller hudidentiska lipider som absorberas av huden och ger näring på djupet medan du duschar. Vid daglig användning hjälper detta att återbygga hudens skönhet från insidan för vackrare hud längre.

Just det där ’absorberas av huden’ brukar väl sällan vara nåt bra men alltså, den ÄR faktiskt grymt skönt. Huden känns på en gång mjuk och len och nu när flaskan är slut och vi alltså använt den ett tag så tycker jag inte ens att jag behöver smörja mig efter duschen längre, det gillas.

wpid-img_20150414_210530.jpg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *