Vi återvänder

Peppar peppar tror jag faktiskt att jag och Astrid klarar oss från influensan vilket vi är hyffsat säker på att båda familjens herrar hade. Man märker fortfarande på Nils trots att han varit feberfri tre dagar nu att han är långt  ifrån på topp, det är svagt, gnälligt och grinigt för stackarn. Jag gör så gott jag kan för att tillgodose vad han nu kan få för sig att jag ska göra för att allt ska bli bra igen.

Även om jag klarade mig från ’flunsan’ så fick jag i söndags lite ont i magen till att börja med, det stegrade sig och som tur var kom D hem tidigare än beräknat för då var det soffläge som gällde.  Magkatarren från en annan dimension hade landet och gjorde så att David fick vara hemma i måndags också för jag kunde inte röra mig och absolut inte peta i mig nåt som är så viktigt.

På tisdag mådde jag lite bättre efter Omeprazol och Novaluzid bombning så David kunde åka till jobbet. Igår onsdag var jag i stort sett återställd, bara lite huvudvärk efter att knappt ha ätit eller druckit alls på två dagar.

Efter att först ha varit borta hela förra helgen och halva veckan och sen varit hemma själv med sjukt barn samt blivit dålig själv så har vi hamnat lååååångt efter här hemma, suck, bara att ta tag i.

image
Bebis på rymmen när jag häromdagen bara skulle hämta en sak ute i förrådet lite snabbt :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *