VanishBuzz

Jag har fått chansen att buzza om Vanish. Jag vet inte om ni provat detta mirakelmedel tidigare, om inte så gör det. Jag fick bort rödvinsfläck på en ljus skjorta samt en blodfläck på en annan. Blodfläcken sköljde jag först i kallt vatten och gjorde sedan en liten pasta med pulvret direkt på tyget. Likaså på vinfläcken.

Jag har brukat använda Vanish tidigare och har väl alltid varit nöjd. Jag ska försöka sätta medlet på riktigt prov nu när jag har chansen så vi får väl se. Har du turen att träffa mig innan kampanjen är slut så tveka inte att fråga om du också får prova!!
image

Vinfläcken är från ett väldigt väldigt gammalt vin och mer brunaktig än ett nyare, kanske var det därför den försvann helt? Det får jag aldrig veta, förrän jag spiller på mig.

Mer rapporterar kommer säker att komma.

image

Skulle du vilja prova på att bli en Buzzador? Följ länken vetja! Då kan vi buzza tillsammans kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *