Testat – Ansiktscreme och Pingvinfilm

wpid-wp-1429874111502.jpeg

Det är svårt att säga något om en hud produkt efter så kort tid tycker jag. Men nu har det gått snart en vecka med den och jag har inget dåligt att säga faktiskt. Min hud verkar gilla den här. Går in i menstid nu så vi får se vad som händer, det ultimata testet typ.

Konsistens och lukt tilltalar mig. Jag brukar ha L’Oréal Hydra Fresh i vanliga fall och den påminner mycket om den fast lite fastare i konsistens och känsla.

Filmen hade Astrid redan sett men det gör sällan något för barn. Hon har sett den någon gång nu hemma men vi saknar DVD-spelare och att koppla in en dator till TV-n? För krångligt ganska ofta.

Men vi gillar filmen hela familjen. Ganska mycket poänger som är menat för vuxna och det tycker jag alltid är roligt. Sådär lite subtil humor som man måste hänga med för att hitta.

Texten nedan är från infon som kom med lådan.

Yves Rocher Hydra Vegetal. Innovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.

DVD Pingvinerna. Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar hemmabion! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar i denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer älska! Release 27 april. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *