Skön ansiktsvård

Nu har jag använt estelle & thild ett litet tag och kanske det är dags för en liten enkel utvärdering.

Söta förpackningar med smarta lösningar för att förse sig med produkten är något jag gillar. Cleansing gel har ett sånt där ”vipp-lock”, man trycker på ena sidan så åker den andra upp och man kan förse sig. Ansiktcremen har ett lock man tar av sedan är det en enkel pump som portionerar ut en liten klick, dock ibland en lite för stor men det lärde jag mig snabbt hur mycket jag behövde trycka. Det känns lämpligt och fräscht tycker jag.

Tvättgelen är lite flyktig eller hur jag ska säga. Den är nästan lösflytande samtidigt som den inte är rinnig, den luktar lite citrus och känns lätt och fräsch. Jag känner tydligt att huden blir ren men inte torr, även om jag först tyckte att den var lite svår att skölja av.

Smörjet känns till en början kladdig, jag smetar ut den över fingarna först och då blir man alldeles vit, men det går in snabbt när man smörjer in ansiktet.

Skillnaden jag märkt är att jag inte blir lika fet i ansiktet på eftermiddagen som jag brukar bli, det gillas skarpt.

Sammanfattningsvis så tycker jag väl inte direkt att det är någon sensationsprodukt men den gör sitt jobb väl och är organisk samt till ett väldigt överkomligt pris i jämförelse med många andra produkter så jag kan absolut rekommendera produkterna.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *