Jodå, vi tog oss ut igår

Efter att jag stekt en hög av våra nya favvopannkakor samt reflekterat över att jag faktiskt lärt mig, samt utvecklat till perfektion, att steka pannkakor sen jag fick barn. En typisk mammagrej som jag tidigare trodde att jag aldrig skulle få till. Innan barnen blev typ en av 10 pannkakor bra. Det första gänget blev för brända, sen blev det ett fåtal bra för att sedan avsluta med ett gäng alldeles för bleka.

Hur som helst så stoppade vi magarna fulla med pannkakor och tog oss ut sen när Nils skulle sova. 3,5 timme blev vi kvar ute trots att solen sen gick i moln och det blev kaaaallt, burr.

Jag och Astrid hjälptes åt att sätta upp studsmattan så nu står den där och tronar högst upp på stenhällen. Jag krattade även undan lite mossa för att det ska kännas lite finare där uppe samt att det finns mindre ställen för myror att gömma sig på sa Astrid.wpid-wp-1429420719160.jpeg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *