En låååång vecka

Den här veckan var nog den längsta på länge. Ändå har jag inte lyckats klämma in ett enda inlägg här.

Anledningen är främst den här

image

En liten febrig sjukling, samt en sjuklig mamma också.

Veckans två första dagar var två fullproppade kursdagar för nyanställda på LM. Jag var där, men ändå inte. Jag motade undan feber och värk med paracetamol etc samt ett antal energidrycker. I tisdags var även Astrid hemma med feber så när jag hem på tisdag eftermiddag och visste att jag skulle vara hemma på onsdagen så blev jag riktigt dålig. Men är man förälder så är man. Men nog skulle jag kunna sträcka mig till att onsdagen var en av de värsta dagarna sen A kom.  Jag med feber däckad i soffan, Astrid med feber men inte tillräckligt för att vilja vara still, hoppade omkring hela dagen, eller stod och skrek för att jag inte ville leka med henne.

Som tur var blev jag piggare redan till torsdagen men febern bet sig envist fast hos lilla fröken så vi var hemma på fredag också.

Idag är det söndag och det är dags för en ny vecka. Men först ska vi nog ta en tur in till stan tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *