En utmanande vecka

I fredags var jag och A hemma för vab. Detta gjorde att den här veckan började med en rivstart. Är man borta en dag så är det ju bara att göra den dagens arbete nästa dag, samtidigt som man ska göra det som är planerat för den dagen.

Idag åker jag med de andra (de riktiga?) cheferna ner till Stockholm och påbörjar på så sätt mitt vikariat kan man säga. Han som jag ska vikariera för har en dag kvar. På torsdag tar jag över. Läskigt men väldigt spännande. Framförallt nyttigt, för imorgon tar jag ytterligare ett steg mot min karriär som chef. 10.30 sätter jag mig ner i stolen för att grillas i två timmar
. Det är dags för anställningsintervju. Håll tummarna för mig då, hårt.

image

Bjuder på en Astrid-bild, det var så längesen. Den är från i lördags. Melodikrysslösning och en hel massa tuschpennor och ett block. Hon höll sig faktiskt nöjd med att sitta och rita i en hel timme.

En kommentar till “En utmanande vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *