Sportlov

Den här veckan är det tydligen sportlov häromkring. Detta gör att våran vanliga dagmamma Helena är ledig igår och idag och A ska istället vara i Björke hos Petra. Det är inte direkt något som faller i god jord hos våran lilla fröken och vi har haft två totalt hysteriska mornar. En ledsen tjej och en stressad mamma är inte de bästa förutsättningarna direkt. Hon har vaknat flera gånger i natt och varit ledsen och säger ”Petra inte ta nappen eller näe”.

Dessutom känner hon väl på sig att jag inte tycker att det känns lika bra att lämna henne där som hemma hos Helena. Men det är inte mycker vi kan göra åt det här om vi vill ha henne kvar hos Helena. Snart kommer hon ha vant sig vid att vara hos Petra också, de gånger det händer. Men fram tills dess så får jag stå ut med att gråta i bilen på väg till jobbet.

Idag ska jag dock hämta henne tidigare och åka hem till Johanna och Thealie och leka litegrann, det blir skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *