The big finish!

Idag är det utmaningens näst sista dag. Idag skulle jag göra 240 squats, detta under förutsättning att jag hållt i den här utmaningen hela vägen vilket jag inte gjort. Föga förvånande kanske. Det var himla roligt ibörjan, sen fick jag den där hostan att jag knappt lunde göra fem i rad vilket gjorde att jag hoppade över att göra någon överhuvudtaget. Efter det kom jag inte igång igen som synd var.

Kanske kommer jag köra igång igen nån gång. Jag tror jag skulle behöva någon i min närhet som peppar och sporrar de dagar då jag glömmer, ”inte hinner”, ”inte orkar”, ja ni fattar. Jag körde ju trots allt upp till dag 19 så dom dagarna innan det känns bra att ha gjorde iaf.

Nåja, nya tag för mig någon annan gång och lycka till och grattis till alla er som idag kör 240 (eller där i närheten) squats idag och de sista 250 imorgon!

Uppdatering:

En som lyckades var hon som got me into this. Grattis Lisa! Fortsätt med jägarvila du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *