Ålandsbesök och ESC-vinst

I fredags tog jag med mig barnet för att hälsa på bästa mor och mormor under helgen. Att resa själv med A är så enkelt. Självklart är det kanske inte det roligaste i världen att åka bil i ett par timmar men nu för tiden är det så mycket skönare än förut.

Vi kom hit på fredag eftermiddag. Eftersom lilla fröken sov hela vägen från båten så blev det en sen kväll. Vi lekte med leksakerna i lådan, käkade och bara myste.

Igår åkte vi in till stan (Mariehamn) för att se om vi hittade nån rolig lekpark. Men som vanligt så insåg vi att det int alls behövs någon lekpark utan vägen TILL parken är det som är leken och äventyret. Bland annat så stannade vi och tittade på ett norskt folkdanslag. A var helt fascinerad så där blev stående länge och kväll, skrattandes, dansandes och klappandes i händerna.

Det har varit jättefint väder men det häringa åländska havet har gjort att vinden har isande friskat i och igår eftermiddag höll vi oss faktiskt inne för det var inte vidare trevligt ute.

image

Ett stort grattis till Loreen som igår vann hela Eurovision, precis som vi trodde. Hennes Euphoria är så grym att jag fortfarande får ståpäls varje gång hon tar i vid första refrängen. Stort GRATTIS än en gång!

Idag ska vi fara hemåt igen, eller rättare sagt ikväll. Jag har siktat på att hon kanske kan somna för natten under resan hemåt men vi får se hur det blir med det. Vi landstiger kl 19 ikväll, svensk tid. Så det blir en sen kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *