Soligt och fint

Vädret som varit nu när vi varit på Åland har varit helt otroligt. Dock tycker ju som sagt lilla Astrid inte att det är roligt att vara ute. Vi häckar därför inne mestadels av tiden. Tar en liten promenad men annars inomhus. Lite tråkigt för mig men hellre det än att ha en skrikande gnällande Astrid ute.

Jag tror vi båda längtar hem nu, längtar efter att det ska vara som vanligt. Vi trivs såklart super här hos mamma/mormor men borta är bra men hemma är alltid bäst 🙂

Jag och fröken har delat en 90-centimeters säng nu när vi har varit här. Det har varit himla mysigt men väldigt varmt. Mest för att hon ska ligga nära, nära. När vi ligger hud mot hud och under samma täcke är härdsmältan nära. Men mysigt är det :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *