Fina och fantasifulla smycken – Edblad

Vid promenad genom gamla stan vek vi på en liten smyckesbutik då vi såg mycket vi gillade i skyltfönstret. Jag kände dessutom igen ett skohorn som min mamma vunnnit i en tävling på facebook.

Smyckena var designade av Hans och Cathrine Edblad och materialen dom använder är mycket rostfritt stål, vilket jag gillar stenhårt, samt lite silver och halvädelstenar. Snygga effekter skapas med roséguldsplättering vilket blivit lite av min favoritfärg då jag även hittat en snygg klocka i den färgen.

Jag är väldigt dålig på att köpa smycken med hos Edblad känner jag att jag lätt skulle kunna gå lös med plånboken och komma därifrån med en hel del då det är riktigt bra priser.

(Jag ber om ursäkt för världens största bilder men det knasar sig bara när jag försöker göra nåt åt det.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *