50 shades of Grey

Jag var såklart tvungen att se vad all the fuzz was about. Således köpte jag EL James haussade bok 50 Shades of Grey på flyplatsen i Prag när vi for därifrån.

Till en början var det svårt att komma in i boken. Den är stundtals, eller nästan hela tiden, väldigt enkelt och nästan lite taffligt skriven. Men författaren lyckas ändå snärja in mig i Anastasias och Christian Greys förhållande(?) och deras känsloberg- och dalbana. Jag har haft svårt att tänka på annat än att läsa, läsa och läsa. Fruktansvärt nog så har jag nu läst ut den första boken i trilogin så nu sitter jag här en söndagskväll utan uppföljare. Suck!! När öppnar bokaffären i Söderhamn egentligen?

Den första boken, 50 Shades of Grey, är lite mindre mörk än vad de följande två är. För er som funderar på att läsa den så rekomenderar jag inte att sitta bredvid okända människor på tåget, er mamma, eller ens människor ni känner på tåget. Kinderna kan lätt rodna lite och det skulle lätt kunna bli jobbigt om någon tjuvläste vad man sitter och läser precis.

Mer än så säger jag inte om det. Läs den!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *