Tuffjanna – sektionschef

Ja spännande saker händer på mitt jobb. En av våra grymma chefer har bestämt sig för att sluta och gå vidare på andra äventyr. Detta gick ganska snabbt och eftersom han går inom samma arbetsgivare så finns ju ingen uppsägningstid.

Detta har resulterat i att lilla jag från 1 november och två månader framåt är vikarierande sektionschef på Skatteverket.

Otroligt roligt och väldigt smickrande att bli tillfrågad om detta. Även om det ska bli spännande så finna det såklart en hel drös farhågor och oro. Att vara chef över sina kollegor, till och med över en av sina närmsta vänner, hur ska det gå. Att ha ett ansvar för 20 själars tid på arbetet, vad dom gör, ska göra, inte gör och inte ska göra. Ja hujedamej.

Håll tummarna min väg.

2 reaktioner till “Tuffjanna – sektionschef”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *