Nypåfylld energi

Hjärnan är helt slut och jag känner att jag verkligen skulle behöva sova lite. Oj vilken dag säger jag bara. Så mycket möten så mycket roliga, bra och nyttiga diskussioner. Jag har fyllt på med energi så efter en micromeditation känner jag mig social igen.

Vi har kört hela dagen med lite lunch och såklart gofikapaus. Totalt har vi tagit upp fem stycken så kallade case. Att vända på steken och ta på sig chefsglasögonen var svårare än jag trodde. Man faller hela tiden tillbaka i att prata utifrån sig själv som medarbetare. Det är ju ur det perspektivet man har erfarenheten.

Kanske jag skriver lite mer om casen till helgen. Inte vad vi sagt, för allt som sägs på Åkeshof stays on Åkeshof, utan bara lite om vad det är jag gjort här nere i två dagar.

Nu ska jag skriva till Magnus att utifall han är trött på att vara ensam så vill jag hänga lite i loungen.

Middag kl sju ska bli mysigt. Lunchen var supergod så jag har höga förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *