Sommar i Stockholm – tjejträff

Att bara få hänga och inte göra nånting annat än att njuta av att vara själva fast i varandras sällskap gjorde riktigt gott. Vi planerade verkligen inget annat än att vi skulle äta middag på lördag kväll.

Vi började lördagen på Fridays i Kungsträdgården. Där var det näst intill högsommar. Fullt med glada människor och en timmes väntetid på bord. Rosa blomblad flygande i luften, goda drinkar och mycket skratt och catching up.

image

Lite shopping senare bestämde vi oss för att gå till hotellet (Nobishotel på Norrmalmstorg) och kolla in rummet som vi tidigare fått veta blivit uppgraderat till en corner suite. OMG vilket rum. Jag har en känsla att jag förmodligen inte kommer bo i nåt liknande inom en överskådlig framtid. Vi hängde därför här tills det var middagsdag. Bästa Sara kom med bubbelleverans, vissa vänner vet man att man kan alltid kan lita på så en bautastor kram till dig gumman.

image

Middag på Ciao Ciao Grande på Artillerigatan skapade en magform som mer liknade en kub. Oj vad gott, snabbt och underbar service. Kan definitivt rekomenderas om ni söker en snabb och prisvärd italienare, hehe. Att vi dessutom bokade bord bara lite tidigare samma dag är enligt mig ännu en stor fördel.

Efter det tog vi taxi till Grill för att skölja ner maten med lite drink och en varsin gudomlig, och grymt stor, dessert. Att ta apostlahästarna tillbaka till hotellet sen var en riktigt bra idé.

Söndagen bjöd på promenad i solen och blåsten ut till djurgårdeb. Lite glass, sol, färja, gamla stan samt shopping senare så var vi mer än nöjda med vår lilla tripp och tamejtusan tror jag inte att vi nästan pratat slut på oss under dom här två dagarna?

image

Sammanfattningsvis kan vi väl säga såhär: Lyxhotell ftw, Janna och Johanna är tanter och Anna umgås med tjugofemåringar, ja det var väl det.

En kommentar till “Sommar i Stockholm – tjejträff”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *