Att säga grattis

Idag släpptes några bomber för mig på jobbet. Två av tjejerna är gravida igen och det kommer två nya Skatteverksbebisar i april och maj. Att säga grattis till de blivande flerbarnsmammorna var jobbigare än jag trodde. Hade vår lilla ärta velat stanna så hade hen också kommit i maj. Smärta och svartsjuka på det här viset är inte något jag är van vid och har lite svårt att förhålla mig till känner jag. Det är saker så att räcker på jobbet ändå.

Missförstå mig inte nu, naturligtvis är jag tokglad för deras skull och det ska bli sååå spännande med ännu fler bebisar på jobbet, speciellt eftersom en av dem är så himla oväntad. Men jobbigt är det i alla fall, det kanske är bra ändå att jag får beartbeta det litegrann för det har jag inte gjort hittintills. Det är ju mycket lättare att bara skjuta undan tankarna. Samtidigt som jag egentligen inte ser någon mening med att fundera över hur det HADE kunnat vara.

Nåja, lite förvirrade tankar från en förvirrad dag. Imorgon är det fotografering för Astrid och för mig är det andra spännande saker på gång.

Kram på er

2 reaktioner till “Att säga grattis”

  1. Ja jag håller med! Hjärtat slår med ett extra slag mot magen när någon annan är gravid.
    Men snart är det vår tur! den som väntar på något gott…!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *