Första maj 2013 – Bumpy Feet och båtfix

image

Årets första ”sommarmånads” första dag började med tidig morgon. Vad är det med barn och lediga dagar egentligen? På vardagarna får man tvinga upp henne tjugo i sju men dagarna man är ledig, ja då är det kvitter redan från innan sex, snark.

Jag och Astrid fick följa med farmor Britten och se på världens bästa kusins dansavslutning. Hela Bumpy Feet visade upp sig och jag tror att både jag och A tyckte det var lika bra. Hon satt som ett litet ljus i mitt knä i nästan två timmar (med en liten paus i mitten). Ibland diggade hon för fullt men oftast satt hon bara tillbakalutad och tittade, riktigt mysigt.

Då uppträdandet höll på längre än vad vi trodde så strök vi grillat och köpte thai-mat istället. Ingen blev så värst besviken av det beslutet kan jag säga. Astrid och Ronja åt blodpudding med ris till och vi andra vräkte kyckling med stark sås, göttigt.

David och svärfar pysslade med vår båt med tillhörande vagn medan tjejerna och Britten gick på en promenad till lekparken. Jag? Ja jag kröp ner i soffan med nya Hus & Hem. Skönt att bara få vara själv en liten stund sådär mitt på dagen, det händer inte så ofta. När promenerarna kom hem igen hade dom plockat med sig en stor påse med kottar som vi satte oss för att måla och leka med. Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man dekorerar en kotte. Vattenfärger är underbart på det sättet att det är inte hela världen om man får på sig lite, så länge man inte har vita kläder kläder antar jag, men A tyckte det var riktigt roligt så jag måste nog köpa några kakor färg och penslar så ska vi skapa lite konstverk.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *