Vardagsäventyr

Första maj ”firar” vi i Vannsätter hos Astrids farmor och farfar. Vi har inte ens en timme med bil hit men det tyckte jag och A lät alldeles för tråkigt igår så istället skjutsade D in oss till centralen så vi kunde ta tåget istället.

Tåg och buss är väldigt spännande och igår var inget undantag. Jag är inte helt säker på att hon uppfattar att vi faktiskt rör på oss och tar oss nånstans. Hon är inte intresserad av att titta ut genom fönstret utan bara av att titta på övriga resenär och kommentera vad dom gör eller inte gör.

Biljetten var såklart även det ett spännande inslag och en rolig leksak. Den fick följa med i fickan och plockades fram lite då och då inte helt utan andäktighet.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *