Första dagen på ensamveckan

Imorgon åker D till Prag och är bort hela resten av arbetsveckan. Det betyder dels mycket mysig ensamtid för mig och Astrid men det betyder tyvärr även hur mycket minus på flexen som helst när jag måste både hämta och lämna varje dag. Vilket jag även gjorde förra veckan så det är inte så himla trevligt att stämpla in eller ut och se minussaldot.

Idag är han dock hemma, bokstavligt talat. A är sjuklig och har även i natt haft jättehög feber men har tack vare bricanylet inga problem med hostan på nätterna åtminstone.

wpid-20130421_094013.jpgIgår hade vi en riktig slappardag för att lilla fröken skulle få ta det lugnt. Jag och A klev upp och poade på litegrann, bakade lite scones till söndagsfrukosten och lite sånt. Jag använde muffinformen, det var himla lämpligt måste jag säga. Efter frukost (och innan med för den delen) så slappade vi i soffan och kämpade med att få i henne lite vätska.

 När jag lade A för att sova mitt på dagen så gick D ut och var lite manlig och bytte däck på båda bilarna. Jag och Astrid klädde på och gick ut när hon vaknade så då passade även jag på att tvätta min lilla bil, skönt.

Resten av dagen spenderade till viss del på willys, lite sightseeing ut till Bönan så att Astrid skulle få sova, och i soffan igen när vi kom hem. Lillskrutt, jag hoppas på feberfritt idag så kanske det räcker att jag är hemma imorgon och hon kan vara hos Helena på onsdag redan, vi får väl se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *