Första förkylningen

Vår minsta skrutt är totalt igentäppt i näsan med lite extra rinnsnor. Det har varit på gång ett tag men bröt ut på riktgit i förrgår kväll. Nu är ju familjens pappa väldigt pollenallergisk så rädslan att Nils visar upp sån symptom redan är förstås ganska stor.

Astrid verkar vara som jag, lite extra snorkråkor bara under de mest intensiva perioderna. Men det skulle inte förvåna mig om Nils blir allergisk, han drabbas ju av allt annat.

Natten som var sov han en timme i stöten på mitt bröst i soffan. Det var ändå lättare för honom att lugna sig igen i den ställningen. Vi gick ner från sovrummet vid tvåtiden då det inte funkade att ligga i den uppbullade liften till vagnen.

De korts stunder han är helt vaken nu så är han på gott humör, tilld han kommer på hur trött han är och han inte kan andas då är det kört igen. Att vi dessutom förkylningen med utvecklingssprång tre gör ju inte det hela bättre.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *