Favoriter – dagens babyoutfit

Vissa plagg som en har i garderoben till sina barn är något mer favoriserade än andra. Så var det med några plagg som Astrid hade och det är så roligt när man får plocka fram dom plaggen och använda som igen.

Men det var inte det jag tänkte visa nu utan Nils helt egna favoriter, eller ja ni vet, mina favoriter som Nils helt enkelt får leva med att använda så ofta det går.

Just nu gillar jag en body mest. Kappahl har ett bra sortiment av bodys där många ingår i köp tre betala för två vilket är något jag gillar, det känns ju som att man får något helt gratis. Sen att man kanske egentligen bara skulle ha en men nu betalade två bara för att ”få” en det hör inte hit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag gillar kartmotiv så att ha det på kläder är ju genialt. Den finns förutom denna så i två färgkombinationer till, vit bas med gult, turkost och grått samt mörkblå bas med rött och två blå nyanser. Mjuk och skön kvalité som hittills hållit form och färg mycket bra.

Byxorna på bilden kommer från PoP och är egentligen en storlek för små men det gör inget med dessa för mycket kläder från PoP är lite extra långa, I like.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *