Fredag helt enkelt

Att ha hela huset fullt med män i underkläder är ju aldrig fel. Att ha huset fullt med bakfyllestinkande karlar är ju inte lika trevligt. Men dom sköter sig faktiskt ganska bra ändå måste jag säga. Observera att detta skriver jag efter en natt, det är två kvar.

Idag har vi först haft en slapparförmiddag. Efter sov och lunch kom Leia och Marinah och lekte lite utomhus. När dom åkt hem och vi skickat bort de festande männen, så drog vi på grillpartaj med brudarna i Björke. Gullungarna våra, både Astrid och Leia samt Astrid och Thealie är så roliga att titta på när dom härmar varandra… HELA tiden. Åt båda hållen härmas det. Astrid härmar Thealie för att hon tycker att göra tuffa saker som stora barn säger och gör verkar det som. Medan Thealie härmar Astrid när hon pratar sitt bebisspråk och gör klumpiga rörelser motför henne själv.

Det ska bli väldigt spännande att se skillnanden mellan T och A om ett par år. I tid skiljer det exakt 6månader, och för tillfället skiljer det flera mil i utveckling.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *