Min lilla alldeles egna person

Astrid har plötsligt upptäckt sig själv, att det är hon som är Astrid. Igår kväll när det var sovdags var hon jätteorolig. Hon slumrade till på en gång men kom aldrig till ro. Helt plötsligt sätter hon sig upp och säger högt ”Assi, Assi” sen lägger hon sig igen för att efter bara nån minut sätta sig igen, lägga händerna mot bröstet och säga ” hä ä ja”. Ja vad säger man, hjärtknipande.

Idag har ett par som var på visning i onsdags varit här och tittat igen. Ett ungt par med en femmånaders bebis. Perfekt är att dom bor i hyresrätt så vi håller tummarna för att dom är intresserade. Nu vill jag bara att allt ska vara klart så att vi kan andas ut och bara längta efter sommar, semester och vårt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *