Hemma igen

I fredags fick vi besked om att D ska vara sjukskriven igen. Jag blir hemma den här veckan i alla fall, sen nästa tisdag kan vi säkert vara i Vannsätter eller nåt så att jag kan fara in och jobba då, men vi får väl se.

Idag ska vi gå ner till Forellen, jag och A. Det ska bli roligt att se henne träffa lite andra barn nu när det var så längesedan sist. Hon trivs så himla bra på öppna förskolan och man märker att hon tycker det blir tråkigt numer med bara mamma och pappa att ”leka med”.

I fredags var det ju BVC-besök. 11250 (typ) och 81 cm lång. 6 cm på 4 månader är väl inte illa pinkat som man säger. Ho n är ingen jättetjej direkt men inte liten heller, hon är förstås helt perfekt :). Sköterskan sa även att hon var långt fram i sin språkliga utveckling, fast det får man alltid en känsla av att dom säger nåt liknande till alla föräldrar.

Vi (det var ju bara D som var där) fick som vanligt även beröm för hur vi pratar med henne. Att vi pratar med henne som till en vuxen, som till en människa vill ju jag tillägga där då. Plus att vi pratar med henne hela tiden, bekräftar det hon säger och gör med det VI säger och gör. Detta är inget jag funderar över utan bara något jag och D gjort ända sedan hon var pyttespädis.

Idag blev det lite extra tidig morgon då hon inte vaknade nåt under natten så dagen blir extra lång. Hade lite funderingar på att åka till Hemlingby istället för dom öppnar tidigare men jag ville inte ta bilen utan låta henne sova i vagnen på vägen hem, och antagligen på vägen dit nu när hon vaknade kl 6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *