En extra ledig dag

Igår var det en afton som inte längre verkar ha så stor betydelse. Idag är det trettondagen och D är hemma med oss och vi har haft en riktig mysdag. Vi började med sovmorgon ända till 8.30. Fröken behövde verkligen sova ikapp lite efter tre riktigt vidriga nätter med hosta och tät näsa. Det vraket man blir efter dessa nätter brukar vara svårt att återställa men med en sån här dag har man kommit en bit på väg.

Efter frukost och lite snabbstäd tog vi pulkan och gick till lekparken. Då snötäcket mer borde kallas snölakan med ca 2 mm tjocklek så skrapade det bra nog men Astrid tycker det är så otroligt roligt ändå så det spelar ingen roll. När Astrid och David sov for jag och handlade alldeles ensam vilket alltid är en skön paus från hem och bebis som man faktiskt behöver ibland.

Mot eftermiddagen fick vi finbesök från Björke vilket alltid är lika trevligt. Lilla sötnöten Thealie har blivit så stor och är så duktig att prata. Det är så roligt att höra och jag längtar till Astrids ljud mer börjar likna ord.

I normala fall sovs det två gånger om dagen men idag när vi gick ut på förmiddagen så kunde hon hålla sig vaken för att bara behöva sova en gång och det gick superbra att sedan hålla sig vaken på eftermiddagen också eftersom vi hade besök och så. Vi får väl se om det funkar någon mer dag för man märker att det börjar bli trångt med två sov om dagen.

Nu är det kväller trots ledig dag imorgon. Tröttmössan sitter ju på ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *