Onsdag kväll

Idag var det besök på forellen som stod på schemat. Jag hänger på öppna förskolor så mycket som går. Nu för tiden är det för bådas skull. Tidigare var det mest för mammans skull, för att bedriva lite tid samt prata med andra vuxna. Efter juluppehållet märks stor skillnad på hur Astrid aktiverar sig själv samt interagerar med andra barn.

Man ser att hon nu är väldigt medveten om att man faktiskt kan leka med andra barn, inte bara bli av med leksaker till dom utan man kan byta leksaker och leka tittut med varandra.  Häromeftermiddagen så var Leia här och lekte, då lekte dom tittut med varandra i tittutstolen. Astrid jagade dessutom Leia litegrann, på sättet som vi brukar jaga varandra. Sååå mysgt när dom liksom börjar märka av andra barn eller vad man ska säga.

Imorgon har vi inget planerat riktigt, kanske en sväng ner på stan.

En kommentar till “Onsdag kväll”

  1. Ja det är så kul när dom leker mer med varandra och inte bara brevid varandra. På dagis leker dom mycket lekar med dom äldre barnen, så då säger ju dom vad dom små ska vara för nått, typ bebis eller nalle eller nått. Så himla kul att se! Och hur dom stora får spel när dom små inte gör som dom säger eller börjar leka med något annat mitt i leken. //Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *