Tisdag kväll

Idag har vi haft en mysdag, igen. Först av allt fick vi sovmorgon ända till 07:30, så skönt när jag vaknade och kollade på klockan. Strax efter nio kom fröknarna från Stenbärsvägen och hann leka lite. Marinah lånade bilen för lite ärenden och tanken var att dom skulle komma tillbaka och leka lite, på grund av sömn hit och dit så blev det inte så. Istället hoppade vi upp på cykeln och tog en liten lekstund hemma hos dom.

Att ta cykeln  var mysigt. Vi har ju provcyklat en gång tidigare men det var så längesedan plus att vi hade hjälp av David då. Det var längesedan vi gjorde något för första gången nu och det märks att vi behöver lite rutin för att cykelturen ska bli lika trevlig för båda. Som exempel glömde jag vantar vilket jag upptäckte när hjälmar var på och barnet fastspänt i stolen. Suck! Så jag cyklade utan, inte så smart så här i efterhand när händerna är så torra nu så knogarna är helt spruckna.

Imorgon hoppas vi på mer finväder!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *