Tisdag – innan gryningen

Ojoj vilken härlig helg vi haft.

Lördag var det lösning av melodikrysset som vanligt. Innan det började hade jag gjort tårta, bakat chokladkolakakor och bakat två satser muffins, en med bär och en choklad med daim i. När jag väl satte mig för att äta frukost och lösa krysset så kändes det som att jag gjort en hel dag redan, förkyld och dann.

Som tur var så blev jag (och A) fit for fight igen efter en middagslur. Och tur var väl det för på eftermiddagen var det full fart då mina kollegor och deras barn, som alla tre är nästan jämnåriga med Astrid. Vi fikade en snabbis men det blev halvt hysteriskt när alla ville ha samma kaka, punschrulle, som ingen tyckte om ändå. Det var en härlig lekstund med tillhörande krockar och gråt.

När vi utrymt huset kom farmor och farfar och bytte av oss. Själva for vi in till stan för en bit mat och lite bio. Vi såg Hamilton, grym actionfilm och Persbrandt är riktigt bra som Hamilton tycker jag. Innan vi blev hämtade hann vi med en varsinn öl i biblioteket på Bishops.

Söndagen spenderade vi ute. Med en liten paus för att frossa fika igen. Den här gången med bästa syster med sambo Rickard samt Tony och Britten, svärmor och svärfar alltså.

Vi fick så grymt mycket gjort både ute och i garaget så vi är båda riktigt nöjda.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *