Två hela nätter

När energinivån på mig stod som allra lägst slog hon till. Att sova en hel natt liksom. Hade det varit tvspel hade den lilla livsmätaren blinkat och pipit med knappt något kvar. Efter att ha sovit 7 timmar i sträck två nätter i rad har den fyllts på betydligt. Har inte riktigt kännt efter idag men jag tror den är minst halvfull iaf. Med tanke på att jag inte sovit en hel natt på 1,5 år snart så borde reserverna vara påfyllda ganska bra.

Idag får vi se vad som händer som sagt. Det är dessutom -15 grader så man är ju inte supersugen på en promenad ner till stan direkt. Inte ens en promenad till bussen ner på stan känns helt lockande. Mest för att då måste vi först klä oss båda för arktisk expedition och sedan få av sig när man går in i en butik, och sedan på igen när man ska ut.

Nåja, nåt ska vi nog hitta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *