Helpigg

Det verkar som att lilla fröken repat sig efter veckans tre dagar av feber. Åtminstone om man ser lek- och matmässigt. Hon sitter just nu och vräker i sig av pastagratängen som jag gjorde häromdagen, mumsmums sitter hon bara. Broccolin hoppar ut ur munne direkt men pasta och kassler (eller kouw som hon själv säger) är gött.

Häromdagen fixade hon alldeles egen rätt med vatten, bröd och post its. Gott tyckte hon, inte så himla nyttigt tyckte mamman och var elak nog och tömde bort det.

Som så mycket annat just nu så bemöttes det med stoooort missnöje och galet klagande. Igår när vi var på Jula fick vi fårt första ”slänga-sig-på-golvet-utbrott” när jag lyfte in henne i butiken så att hon inte skulle springa omkring ute på parkeringen i snöstormen, både farligt och otrevligt liksom.

Varje gång man ska lyfta upp henne utan att hon själv verkligen bett om det, tex om hon gjort nummer två och man ska byta eller nåt, så blir hon helt tokig och kastar sig bakåt med ett avgrundsvrål. Visst är det bra att hon vet vad hon vill men ute bland folk blir det nästan lite skämmigt och man ser att hon får några medlidsamma blickar av både barn och vuxna.  Stackars barn tänker dom, som aldrig får röra sig fritt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *