En liten prinsessa

Inatt öpnnade jag aftonblader på telefonen för första gången på jättelänge. Högst upp står att Kronprinsessan och Daniel precis har åkt in till förlossningen, nu är det dags. 04:26 imorse kom hon. Skönt för dom att det inte tog längre tid än så.

Nu är dom BB och jag gissar att dom liksom många nyblivna föräldrar innan dom just börjar förstå vad det är som hänt. Dom har bytt sin första blöja, kanske försöker dom få igång amning, eller kämpar med att få lilla prinsessan med att ta flaskan. Vilken lika mycket underlig som underbar tid dom har framför sig, det om nåt är väl något som torde vara lika för kungligheter som för oss vanliga människor.

Det är omöjligt att inte få en tår i ögat när man ser hur lycklig Daniel är när han berättar för hela pressuppbådet att det blev en liten prinsessa. Känslorna ”all over the place” som han själv uttrycker det, deet är svårt att inte minnas exakt hur det kändes själv när man insåg vad men precis gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *