Torsdag lunch

Nu sover lilla A så gott i soffan och jag passar på att bara sitta en stund.

Jag försöker verkligen att ta vara på våra sista dagar tillsammans på det här sättet nu. Idag på förmiddagen hade vi inget planerat utan har plockat lite, ätit, fikat och tittat på presskonferens på TV.

A älskar att visa upp sig och saker hon kan nu. Allt hon gör (verkligen allt) ska efterföljas av applåd och ett bravo. Hon applåderar alltid sig själv vilket är så himla sött och jag tar det som ett tecken på bra självförtroende vilket är något jag verkligen vill att vi ska jobba på och leda henne mot att bli en säker och trygg liten person.

Häromveckan började hon med att gå baklänges, nu kan man be henne göra det och är så stolt när hon traskar baklänges tills det tar stopp mot en vägg, då ska man applådera och hurra.

Det känns som att hon lär sig nya saker varje dag nu och man måste hela tiden passa sig för vad man gör och säger för det kan bli så tokigt ibland annars. Om man tex har bråttom till hälsocentralen är det inte så smart att i telefonen prata om att kanske åka och bada. Då får man fullt krig när det ska kläs på med en fröken som vill gå upp och bada.

När fröken vaknar ska vi åka till stan och hämta en bok på biblioteket och sen åka för att hälsa på pappan. Vi hoppas verkligen att vi får hem honom imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *